Home » Goedkope Grasmaaier

Goedkope Grasmaaier

Laatste update: 3 januari 2022

Een grasmaaier is vaak een grote uitgave: je hebt te maken met een product wat je voor velen jaren wil gaan gebruiken. Bij het kopen van een grasmaaier ben je al snel enkele honderden euro’s kwijt: of het nu gaat om een kleine robotmaaier of een grote zitmaaier.

Waar je altijd goed op moet letten, is natuurlijk de prijs. Maar je moet wel oppassen dat goedkoop geen duurkoop wordt: we komen wel eens goedkope grasmaaiers tegen, waar de kwaliteit vaak velen malen minder is dan wat duurdere merken.

Beste goedkope grasmaaier

Wanneer je op zoek bent naar een goedkope grasmaaier, ben je op deze pagina aan het juiste adres. Wij zijn namelijk opzoek gegaan naar de beste grasmaaiers die je voor een laag prijs je kunt aanschaffen.

We hebben hierbij de kwaliteit niet uit het oog verloren. Met andere woorden: dit zijn niet zozeer de allergoedkoopste grasmaaiers, maar juist de beste grasmaaiers voor een goedkope prijs.

 Elektrische grasmaaier 

powerplus poweg63703

Powerplus POWEG63703

Op dit moment één van de beste goedkope elektrische grasmaaier van dit moment is de Powerplus POWEG63703. Dit model is geschikt voor een het maaien van een klein gazon van ongeveer 75 m².

 Accugrasmaaier 

Einhell GE-CM

Einhell GE-CM 18/30 Li KIT

Bekijk hier een goede goedkope accu grasmaaier: Einhell GE-CM 18/30 Li Kit. Dit model wordt geleverd met een accu pack, heb je al een accu pack dan kun je de grasmaaier exclusief accu-pack kopen en dan ben je nog goedkoper uit. Bekijk hier model zonder accu-pack.

 Benzine Grasmaaier 

Powerplus POW63771

Benzine grasmaaiers zijn over het algemeen wat duurder dan elektrische grasmaaiers. Toch zijn er wel goedkope benzine grasmaaiers te vinden, bekijk hier deze goede benzine grasmaaier van POW63771 die aantrekkelijk geprijsd is.

 Robot Grasmaaier 

landxcape lxx7966

Landxcape LXX7966

Deze robotmaaier LXX7966 is op dit moment de goedkoopste robotmaaier. Deze goedkoper robotmaaier is geschikt voor een gazon tot 400 m².

 Handgrasmaaier 

einhell gc hm 30

Einhell GC-HM 30

Voor een mooie prijs haal je deze goedkope handmaaier van Einhell in huis. Het is een handige handgrasmaaier met een opvangbak aan de achterkant van de maaier, hierdoor hoef je het gazon niet te harken na het maaien.

 Zitmaaier 

wolf garten s 96.130t

Wolf-Garten S 96.130T

De prijzen van een zitmaaier kan aan de hoge kant zijn, het kan dus lonen om op de kleintjes te letten. Deze zitmaaier van Wolf-Garten is van goede kwaliteit, maar is qua prijs ook wel aantrekkelijk en maak het één van de goedkope zitmaaiers.

Onderzoeksmethodologie

Een goedkope grasmaaier, die kan ik zelf toch wel opsporen? Klopt, maar het gaat juist in onze ogen niet om de allergoedkoopste grasmaaier vinden, maar de beste koop! Met andere woorden: de beste grasmaaier voor een lage prijs. Wat we namelijk vaak zien is dat er grasmaaiers gekocht worden op basis van een goedkope prijs, maar dat deze of van hele slechte kwaliteit zijn óf uiteindelijk toch niet aansluiten bij wensen en of behoeftes van de eindgebruiker.

Net als veel van onze andere onderzoeken hebben we daarom grondig onderzocht welke grasmaaiers goed scoren op prijs, maar die alsnog van hoge kwaliteit zijn. We hebben – omdat we simpelweg niet weten naar wat voor model jij op zoek bent – gekeken naar een beste goedkope grasmaaier per model: van robotmaaiers tot zitmaaiers!

Waarom een onderzoek naar de beste goedkope grasmaaier?

Een grasmaaier is – hoe je het ook wend of keert – een grote uitgave. De goedkoopste grasmaaiers zijn vaak handgrasmaaiers, maar je kunt met een grote tuin vaak beter kiezen voor een zitmaaier. Wat kies je dan? Zoals je ziet kun je op zoek zijn naar een goedkope grasmaaier, maar is het nog wel de vraag welk model je dan wil hebben.

In tegenstelling tot veel andere online onderzoeken hebben wij besloten om ons onderzoek te richten op alle grasmaaier modellen en per model een beste keuze uit te lichten. Omdat we dit online niet veel tegenkwamen hebben we besloten om dit zelf op te zetten.

Daarbij wordt er veel de fout gemaakt door enkel te kijken naar de prijs: juist de prijs/kwaliteit verhouding is onze ogen hierin belangrijk. Want een goedkope grasmaaier in huis halen die het binnen een jaar begeeft of snel gaat roesten is eerder een duurkoop 😉

goedkope grasmaaier is vaak duurkoop

Deze goedkope grasmaaier bleek dus een duurkoop grasmaaier te zijn…

Conclusie voor de beste goedkope grasmaaiers

Er blijken dus wel degelijk goede grasmaaiers op de markt te vinden te zijn die voor een zeer lage prijs aangeboden worden. We zetten de beste keuzes per model nog een keertje voor je op een rij:

Heb jij een model voor ogen waarbij je je afvraagt of de prijs wel klopt? Vraag het onze experts: je kunt ons altijd een berichtje sturen, zodat wij met je mee kunnen kijken. We hopen dat ons onderzoek je verder geholpen heeft!